Just Do It Piercing en Tattoo

Over Tattoo en Piercing Studio Just Do It Over Ons

De studio eigenaren zijn Wilmi van der Heijden en zonen Jeroen en Sander. In 1998 zijn we begonnen in Venray. Dit omdat een broer van Wilmi, die zelf in Lloret de mar een goed lopende studio heeft, hun de tip gaf om in Venray een studio te openen want daar zat nog helemaal niets terwijl er eigenlijk wel een markt voor lag. Wilmi heeft haar leven lang al getekend en geschilderd. Dus dit sprak haar meteen wel aan. Van je hobby je werk maken, wie wil dat nu niet. Dus op naar Spanje en opleidingen volgen want hier in Nederland wilde niemand ons helpen, vandaar dat we nu zelf ook opleidingen geven.

De formule: clean,netjes,hygiŽnisch, betrouwbaar en privacy sprak veel mensen goed aan en werd al vrij snel bekend in de regio.

Na een paar maanden zijn we in Cuijk op de vrije markt begonnen. Ook hier sloeg de formule goed aan. De mensen voelen zich meteen thuis bij ons. We behandelen de klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Deze hebben we in 2004 verkocht, het was niet meer te combineren.

Op 3 december 2002 hebben we de deuren geopend van onze locatie in horst.

Jeroen en Sander zijn op ong. 14 a 15 jarige leeftijd begonnen met het oefenen op kunsthuid en zo groeide de liefde van het vak. Maar voordat ze mochten komen werken moesten ze wel eerst hun school afmaken.

In juli 2005 kwam Jeroen van school en wilde toch aan de slag. We zijn rond gaan kijken en kwamen ertoe om samen met hem een studio te beginnen in Roermond, waar hij dan ook de hoofdleiding heeft. Deze studio is in december 2005 geopend.

Vanaf voorjaar 2006 is ook Sander voortaan fulltime werkzaam binnen ons bedrijf na afsluiting van zijn studie. Zodat we nu een mooi familiebedrijf kunnen opbouwen.

Helaas hebben we op 29 april 2007 de deuren moeten sluiten van de vestiging in Roermond. Dit alles hebben we moeten besluiten omdat Jeroen op 1 november 2006 een zwaar auto ongeluk heeft gehad en hierdoor niet meer in staat zal zijn om te piercen en te tatoeŽren. Hij heeft zijn rechterpols verbrijzeld en dit zal naar grote waarschijnlijkheid niet meer goed komen.

Na 4 jaar vonden we het tijd om weer een stapje verder te gaan. Op 1 november 2010 hebben we een nieuwe studio geopend in Venray. Dit omdat Venray toch altijd is blijven trekken en zich nu de kans en mogelijkheid voordeed om dit te kunnen doen. In augustus 2011 hebben we door prive-omstandigheden Horst gesloten.

In Oktober 2011 was het weer eens tijd voor uitbreiding en zijn we begonnen met Permanente Make Up en het weg laseren van oude tattooís, pigment vlekken en PMU dmv. TSR ND YAG LASER. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van laseren. Het laat ook geen littekens meer achter.